Eeuwige bedrieger Tiger Woods weeral overspelig? Sport
Eeuwige bedrieger Tiger Woods weeral overspelig?
Sport

Eeuwige bedrieger Tiger Woods weeral overspelig?

De meest succesvolle golfer én eerste sportmiljardair ooit Tiger Woods heeft een kwalijke reputatie op het vlak van overspel en het lijkt weer zover.
Het is zijn nieuwe vriendin, de nochtans behoorlijk knappe topskiester Lindsey Vonn, die er van overtuigd is dat Tiger nog steeds met zijn ex-vrouw, Elin Nordegren, aan het smossen is. Lindsey voelt zich verraden en is niet erg gelukkig, zo vertelde een bron aan de National Enquirer.

Tiger wou eerst hertrouwen met Elin Nordegren, maar toen die er achter kwam dat hij ondertussen al bezig was met Lindsey Vonn, werd ze zo razend dat die plannen heel snel getorpedeerd werden. Later kreeg ze, nog volgens diezelfde bron, spijt en zou ze er alles aan doen om Woods terug te krijgen.

De twee blonde schoonheden kunnen elkaars bloed ondertussen wel drinken: Lindsey Vonn mag niet in de buurt van de kinderen komen, terwijl ze over Elin Nordegren beweerde dat ze gewoon een versleten bikini model is die niets zou zijn indien ze niet met Tiger Woods was getrouwd. (KA)

Nochtans leek het zo goed te starten voor Tiger Woods en Lindsey Vonn:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties