Eindelijk! De zieligste schwalbe van het jaar (video) Sport
Eindelijk! De zieligste schwalbe van het jaar (video)
Sport

Eindelijk! De zieligste schwalbe van het jaar (video)

Niet alleen Anderlecht faalde gisteren staalhard. Ook in de match tussen Real Madrid en Juventus viel er een faal van het jaar te beleven. Komt op naam van Arturo Vidal, die een eventuele acteercarrière nu helemaal kan opbergen.
Als u dacht dat alleen uw vrouw uitblinkt in het faken, dan kent u de Chileen Arturo Vidal nog niet. De middenvelder van Juventus tackelde zichzelf gisteren de sportwereldberuchtheid in tijdens de Champion’s League-wedstrijd tegen Real Madrid. Juve stond 2-1 achter na twee treffers van – wie anders dan – CR7 en nadat laatstgenoemde Juve-speler Giorgio Chiellini een rode kaart aansmeerde en vervolgens de 2-1 mocht binnentrappen vanop de stip, dacht Arturo Vidal dezelfde toer op te gaan.

Alleen ging het bij hem niet helemaal zoals gepland. Vidal liep de zestien proper binnen en liet daarbij Asier Illarramendi achter zich, maar trapte vervolgens in de peperdure grasmat om daarna als een fakende faalmans tegen de grond te gaan. De afstand tussen de dichtstbijzijnde Real-speler was ongeveer 27 kilometer, dus geen enkele rechter op het veld die daarin trapte. Levert dus topbeelden op die hem wellicht tot in Chili blijven achtervolgen. Pobrecito! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties