Eindelijk terug voetbal! En dus valt er geld te rapen! Sport
Eindelijk terug voetbal! En dus valt er geld te rapen!
Sport

Eindelijk terug voetbal! En dus valt er geld te rapen!

Na een korte pauze wegens interlandvoetbal zijn de batterijen van de ploegen uit de Jupiler Pro League weer volledig opgeladen. Speeldag 11 staat voor de deur en voor sommige ploegen wordt het pompen of verzuipen. Wat kunnen we verwachten?

KV Mechelen – RSC Anderlecht

Landskampioen Anderlecht neemt het om 18u op tegen KV Mechelen. Geen eenvoudige opgave, gezien de thuisreputatie van de Kakkers. Trainer Besnik Hasi zal z’n troepen klaar hebben gestoomd voor de belangrijke verplaatsing. Het 0-0-gelijkspel tegen Racing Genk kan vanavond worden doorgespoeld met een overtuigende overwinning op verplaatsing.

Dat is ook wat wij verwachten van de openingswedstrijd van speeldag elf. Een overwinning voor de bezoekers. Via BesteOdds.be krijg je nu tijdelijk een gratis aanmeldingsbonus die je dan kan inzetten op een van beide ploegen. Wat blijkt? Bij een overwinning van paars-wit verdubbel je je inzet. Dat lijkt ons een buitenkansje!

Cercle Brugge – Lierse

Om 20u neemt trainer Arnar Vidarsson zijn vuurdoop bij Cercle Brugge aan het roer van de West-Vlaamse club. De wedstrijd van vanavond is een absolute topper tussen twee ploegen die vechten voor het behoud. Aan de overzijde probeert Stojanovic zijn troepen op een ‘onorthodoxe’ wijze klaar te stomen voor het duel.

Wie trekt vanavond aan het langste eind? Geloof jij in een geslaagde vuurdoop voor trainer Arnar Vidarsson bij Cercle? Dan kan je tot 2,10 keer je inzet terugverdienen op BesteOdds.be. Of zie jij eerder een kleine stunt van de Pallieter in West-Vlaanderen? Dan krijg je 3,65 keer je inzet terug. Waarom geen klein deel van je gratis aanmeldingsbonus inzetten op deze wedstrijd? Wie niet waagt, niet wint!

KV Oostende – Moeskroen-Péruwelz

Een attractieve wedstrijd tussen twee clubs die enige tijd geleden nog actief waren in het vagevuur van tweede klasse. Sinds de komst van Marc Coucke bij de kustploeg gaat het steeds beter met de West-Vlamingen. Ook Moeskroen-Péruwelz kan rekenen op wat hulp. De club heeft immers een samenwerkingsakkoord met het Franse Lille OSC. Wie bevestigt op het hoogste niveau vanavond?

De laatste weken stokt de motor bij de bezoekers. Daarom geloven wij eerder in een overwinning voor de West-Vlaamse kustploeg. 1,85 keer je inzet krijg je terug via BesteOdds.be als je een bedrag inzet op KV Oostende.

KV Kortrijk – Waasland-Beveren

De thuisploeg heeft zich de laatste weken uit het moeras gesleept met enkele puike prestaties. Trainer Yves Vanderhaeghe lijkt eindelijk een succesformule te hebben gevonden om de Kerels te doen voetballen. Aan de overzijde staat Waasland-Beveren nog steeds onderin het klassement. Toch kunnen de bezoekers rekenen op jongens als Baldé en Vukusic. Wij geloven dan ook absoluut in een stunt van de bezoekers!

Jij ook? Neem dan snel een kijkje op BesteOdds.be. Je krijgt immers de best mogelijke odd van alle websites voorgeschoteld. Wat blijkt? Maar liefst 4,30 keer je inzet kan je terugverdienen met een bezoekende stunt vanavond. Straf toch! Of speel jij liever op veilig en geloof je in een thuisoverwinning?

AA Gent – Charleroi

Het is een drukke bedoening vandaag in de Jupiler Pro League. Om 20u30 ontvangt AA Gent in de Ghelamco Arena Charleroi. De bezoekers bengelen onderin het klassement, terwijl trainer Hein Vanhaezebrouck de Buffalo’s veel vreugde lijkt te bezorgen.

Een overwinning van de thuisploeg vanavond lijkt ons dan ook niet meer dan logisch. Al kan in voetbal natuurlijk alles. En zelfs met een overwinning van AA Gent valt nog geld te verdienen. Via BesteOdds.be krijg je immers 1,60 keer je inzet terug met een thuisoverwinning. Een odd die je bijna niet kan verliezen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties