Enzo Zidane vervoegt A-kern Real Madrid (video) Sport
Enzo Zidane vervoegt A-kern Real Madrid (video)
Sport

Enzo Zidane vervoegt A-kern Real Madrid (video)

Enzo Zidane, de zestienjarige zoon van levende legende Zinédine Zidane, heeft voor het eerst mogen meetrainen met de A-kern van Los Galácticos.
Coach Mourinho en een fiere papa hielden Enzo nauwlettend in de gaten tijdens zijn eerste training met de grote jongens. De jongen was duidelijk onder de indruk van de aanwezigheid van sterren als Cristiano Ronaldo en Mesut Özil. Het zestienjarige talent is bij de club ingeschreven als Enzo Fernandez (de achternaam van zijn moeder), om de druk op zijn schouders wat lichter te maken.

Papa Zinédine werd namelijk drie keer wereldvoetballer van het jaar, won met Frankrijk zowel het EK als het WK en behaalde met Juventus en Real Madrid de landstitel. Voor Enzo is het dus geen fluitje van een cent om ooit in vaders voetstappen te treden.

Zizou heeft trouwens nog twee andere zoons die bij de jeugd van Real Madrid spelen, namelijk Luca en Theo. Het zal waarschijnlijk ook niet lang meer duren voor zijn jongste zoon Elyaz bij de club terechtkomt. (JL)

Enzo op zijn eerste training:

Zizou speelt een ontspannend partijtje met zijn drie oudste zoons:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties