EPOS kondigt de GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart aan Sport
EPOS kondigt de GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart aan
Sport

EPOS kondigt de GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart aan

Premium audiomerk EPOS heeft de GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart aangekondigd, de opvolger van de geprezen EPOS | Sennheiser GSX 1000.

Dit model heeft een nieuw design met touchscreen bediening, een hoogwaardige microfoon input en USB-C- power input in plaats van MicroUSB.

De EPOS GSX 1000 2nd Edition bevat een metallic Windows gesynchroniseerde volumewiel. Het is plug and play, dus een bedrade headset aansluiten en je kan direct aan de slag met krachtige game audio en heldere chat audio. Laatstgenoemde is aanzienlijk verbeterd. In plaats van 16bit/16kHz is de warmte en helderheid van microfoon voorzien van een upgrade naar 16bit/48kHz.

Gamers kunnen gebruikmaken van vier EQ presets namelijk Neutral, eSport, Music en Movie. Geluidsprofielen zijn aan te passen aan de exacte voorkeuren van spelers zonder de zuiverheid van game chat te beïnvloeden. Daarnaast wordt 3D audio ondersteund, maar ook 7.1 surround sound.

De EPOS GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart is vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux bij geselecteerde retailers of de officiële EPOS website. De GSX 1000 2nd Edition heeft een adviesprijs van €199.

EPOS kondigt de GSX 1000 2nd Edition externe geluidskaart aan
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties