Eric Gerets: "Bijna was ik nu bondscoach van de Rode Duivels" Sport
Eric Gerets: "Bijna was ik nu bondscoach van de Rode Duivels"
Sport

Eric Gerets: "Bijna was ik nu bondscoach van de Rode Duivels"

Bondscoach Marc Wilmots mag een tandje gaan bijsteken, want er zijn meer dan genoeg kapers op de kust. Zo scheelde het een haar of Eric Gerets was nu trainer van de Rode Duivels, “maar door persoonlijke redenen heb ik dat niet kunnen aanvaarden”, klonk het.
Uit een rondvraag bij zo’n 1.000 voetbalfans is gebleken dat 53% Marc Wilmots liever ziet weggaan bij de Rode Duivels. Dat is behoorlijk wat, al had het zo maar even goed gekund dat Eric Gerets de Duivels momenteel aan het klaarstomen was voor het EK in Frankrijk. Persoonlijke redenen staken daar echter een stokje voor.

“Het voorstel heeft twee keer op tafel gelegen, maar door persoonlijke reden heb ik dat niet kunnen aanvaarden. Anders was ik nu wellicht bondscoach geweest. Maar je weet nooit wat er gebeurt in voetbal. Er zijn geruchten dat Marc Wilmots zijn contract niet zal uitdoen. Ik ben gelukkig in Abu Dhabi, maar in voetbal kan op één dag alles veranderen. We zien wel”, vertelt Gerets, die verwacht dat België minstens in de halve finale geraakt op het EK in 2016.

“Met het talent dat België heeft, zou het teleurstellend zijn als ze op het volgende EK of WK niet de halve finales bereiken. Met wereldspelers als Hazard, Lukaku, Courtois en Kompany is dit elftal veel beter als onze ploeg in 1986. Dit is zonder twijfel de beste Belgische ploeg ooit”, klinkt het. (KDN)

survey tools

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties