Eriksson wil Beckham naar Dubai halen Sport
Eriksson wil Beckham naar Dubai halen
Sport

Eriksson wil Beckham naar Dubai halen

Sven-Göran Eriksson, de kersverse technisch directeur van Al-Nasr uit de Verenigde Arabische Emiraten, wil David Beckham overtuigen om zijn carrière in Dubai verder te zetten. "Ik ga zeker met hem spreken. Maar ik weet niet waar hij uiteindelijk zal tekenen", vertelde de 64-jarige Zweed dinsdag.

Eriksson is ex-bondscoach van Engeland en kent 'Becks' dus goed. De 37-jarige middenvelder lag tussen 2007 en 2012 onder contract bij het Amerikaanse LA Galaxy. Hij is nu op zoek naar een nieuwe werkgever. Ook AC Milan hengelt naar zijn diensten. In 2009 en 2010 werd hij door Galaxy telkens enkele maanden uitgeleend aan de Rossoneri wanneer de Amerikaanse competitie stillag.

'Becks' begon zijn carrière bij Manchester United. In 2003 stapte hij over naar Real Madrid. Na vier seizoenen in de Spaanse hoofdstad koos de 115-voudige international voor een avontuur in de Major League Soccer.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties