Erling Haaland, een topspits maar ook topslaper! Deze bizarre 'trucjes' gebruikt hij in bed Sport
Erling Haaland, een topspits maar ook topslaper! Deze bizarre 'trucjes' gebruikt hij in bed
Sport

Erling Haaland, een topspits maar ook topslaper! Deze bizarre 'trucjes' gebruikt hij in bed

Manchester City-ster Erling Haaland heeft enkele kleine ‘trucjes’ onthuld die hij gebruikt wanneer hij gaat slapen om op topniveau te kunnen presteren. Haaland maakte tijdens zijn debuutseizoen al een enorme indruk in de Premier League en hij is ook dit seizoen goed begonnen, met drie doelpunten in de eerste drie wedstrijden.

De superster van Manchester City was te gast in de Impaulsive-podcast van Logan Paul, slechts enkele dagen nadat hij het net had gevonden tegen Sheffield United. Daar verklapte hij enkele van zijn (bijzondere) slaapgewoonten. De Noorse spits zei: “Om in slaap te vallen, gebruik ik slechts een paar eenvoudige dingen. Bijvoorbeeld blauwfilterbrillen die alle schermgerelateerde zaken in mijn slaapkamer blokkeren."

Tape over de mond

Blauwlichtbrillen zijn de afgelopen maanden het middelpunt van discussies geweest. Deskundigen zijn verdeeld over of ze echt helpen om oogspanning te verminderen door blauw licht te blokkeren. Sommige experts hebben echter gesuggereerd dat blauw licht hoofdpijn en wazig zicht kan veroorzaken als gevolg van langdurig schermgebruik.

Maar dat is niet de vreemdste truc die Haaland toepast voor een goede nachtrust. Hij onthulde immers ook dat hij met tape over zijn mond slaapt. Het idee is dat hij dan de hele nacht door zijn neus ademt. Hij vertelde: “Dit soort dingen, het is allemaal niet veel… Ik ben er ook van overtuigd dat je niet te veel mag doen. Maar de kleine zaken die ik toepas, gedurende een langere periode, ze lonen echt!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties