Euforische voetbalsters vieren titel in hun blootje (foto) Sport
Euforische voetbalsters vieren titel in hun blootje (foto)
Sport

Euforische voetbalsters vieren titel in hun blootje (foto)

Want als je de landstitel én de beker wint, dan mogen de feestfoto’s gewoon compleet naakt zijn. En wij zijn de laatsten om daarover te klagen...
Driewerf hoera voor Bröndby Kopenhagen! De Deense vrouwenvoetbalploeg won zowel de landstitel als de beker en mocht afgelopen weekend dus uitgebreid vieren. Daar kwam een behoorlijke dosis alcohol aan te pas die gelijk in de kleedkamer genuttigd werd. Aangezien dames gewoonlijk al na twee glaasjes zo zat als een patat zijn, vlogen de kleren in het rond, werden er een overdosis foto’s gemaakt én smeten ze die foto’s online.

Zo plaatste Theresa Nielsen (28) een foto van de Deense international Nanna Christiansen (26) omringd door blote poepen van ploeggenoten op Instagram. Toen het alcoholpercentage terug onder 0,5 zakte, begrepen ze dat dat misschien niet zo’n goed idee was, maar het kwaad was geschied… Olee! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties