Everton wil Lukaku kopen: "CL is een must" Sport
Everton wil Lukaku kopen: "CL is een must"
Sport

Everton wil Lukaku kopen: "CL is een must"

Romelu Lukaku trekt vanavond met Everton en Kevin Mirallas naar West Brom, de club waarmee hij vorig seizoen doorbrak in de Premier League. Ondertussen dromen The Toffees ervan om hun topschutter langer te houden.

Everton huurt Romelu Lukaku van Chelsea, maar denkt ondertussen aan een definitieve overgang. Al beseft manager Roberto Martínez dat het niet gemakkelijk zal worden om zijn topschutter - negen competitiedoelpunten - langer te houden.

"We hebben de kwalificatie voor de Champions League nodig om spelers als Lukaku te kunnen aantrekken", vertelt de Spanjaard in The Guardian.

Martínez geeft meteen ook toe dat er in januari nog niet onderhandeld zal worden over een definitieve transfer. "Dat staat zo in de overeenkomst. We hebben met Chelsea afgesproken dat we tot het einde van het seizoen wachten. Zij zijn de eigenaar en zij moeten een signaal geven of het mogelijk is of niet. Ik weet dat Chelsea momenteel niet van plan is om te luisteren naar voorstellen en Romelu staat er hoog aangeschreven. We moeten dus tot het einde van het seizoen wachten."

STRO

Archiefbeeld Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties