Ex-NBA ster verontschuldigt zich voor 'Happy Birthday' lied Sport
Ex-NBA ster verontschuldigt zich voor 'Happy Birthday' lied
Sport

Ex-NBA ster verontschuldigt zich voor 'Happy Birthday' lied

Waar gaat de wereld toch naartoe? Mogen we elkaar zelfs geen gelukkige verjaardag meer toewensen in de vorm van een lied? Of is de ontvanger van het ‘happy birthday’ lied misschien de schuldige, waardoor de heisa is ontstaan…Dit laatste kan wel eens kloppen.Ex-NBA ster Dennis Rodman heeft tijdens een tour in Noord-Korea, zijn uitbundige verjaardagswensen meegedeeld met een overladen sport stadium.
Deze wensen waren gericht aan het adres van communistisch leider Kim Jong Un. We weten allemaal dat Dennis een bengeltje is, maar dit gaat er toch lichtjes over. Rodman excuseerde zich wel in een interview met CNN. 'Op zo'n moment had ik beter moeten weten en politieke statements voor me moeten houden. Het spijt me oprecht.' Moest u al het geld ter wereld hebben, en u had de reisbestemmingen voor het kiezen, zou u dan Noord-Korea als reisbestemming nemen? Dat dachten wij ook. Dennisje heeft in minder dan een jaar al 4 bezoeken gebracht aan Noord-Korea's communistische leider.

Rodman is tevens de enige Amerikaan die door Kim Jong Un ontvangen is geweest.
Oh ja, voor de sportievelingen onder ons: de wedstrijd eindigde op 47-39 in het voordeel van Rodmans' team. (TB)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties