Ex van Dufour verwerkt de relatiebreuk goed (foto) Sport
Ex van Dufour verwerkt de relatiebreuk goed (foto)
Sport

Ex van Dufour verwerkt de relatiebreuk goed (foto)

Onlangs kwam het schokkende nieuws dat echt niemand zag aankomen, namelijk dat Anderlecht-middenvelder Steven Defour en zijn vriendin Laura Tropea er de brui aangeven. Maar dat Laura, net zoals de rest van de wereldbevolking en omstreken, er niet echt wakker ligt van de breuk, toont ze aan op haar facebook profiel. Net voordat het nieuws van de breuk bekend geraakte in de pers, plaatste ze onderstaande foto op haar profiel met de melding 'is back'. Op de foto toont ze trots haar twee grootste troeven...namelijk haar parelwitte glimlach en mooie ogen, of wat dacht u?

Dus waarschuwing aan alle Belgische voetbalvrouwen, hou je vent binnen en sluit alle ramen en deuren want Laura Tropea is back. De spelersvrouwen van FC Duffel en KSK Erembodegem kunnen met een gerust hart gaan slapen, want Laura aast enkel op de grote vissen. Tropea zou zelf hebben toegegeven dat zij aan de basis lag van de breuk. ‘We zaten niet meer op dezelfde golflengte’, verklaart ze. Nochtans had Defour speciaal voor haar zijn vrouw verlaten. Hopelijk heeft hij nog wat extra plaats op zijn lichaam om volgende Latijnse spreuk te laten tatoeëren :'Asinus ad lapidem non bis offendit eundem'. Vertaling mag u zelf opzoeken. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties