"Falcao en Valdes onderhandelen met Monaco" Sport
"Falcao en Valdes onderhandelen met Monaco"
Sport

"Falcao en Valdes onderhandelen met Monaco"

De Colombiaanse aanvaller Radamel Falcao, ploegmaat van Thibaut Courtois bij Atlético Madrid, en de Spaanse doelman Victor Valdes (FC Barcelona) waren maandag in Monaco om er te onderhandelen over een eventuele transfer. Dat vernam het Franse persagentschap AFP bij verscheidene betrouwbare bronnen.

Volgens diezelfde bronnen ondergaan beide spelers dinsdag de medische controle in het prinsdom.

De 27-jarige Falcao, momenteel een van de beste spitsen ter wereld, zou in het Stade Louis II een contract voor vijf seizoenen kunnen ondertekenen. Om hem in Madrid los te weken, zou AS Monaco 60 miljoen euro op tafel leggen. Dat zou van hem meteen de duurste speler aller tijden maken in de Franse Ligue 1.

De 31-jarige Valdes is al tien jaar titularis bij FC Barcelona en won met de Catalanen alles wat er te winnen valt. Begin dit jaar maakte hij echter bekend aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Hij ligt nog tot juni volgend jaar onder contract in Nou Camp.

Vrijdag pakte promovendus AS Monaco al uit met twee ophefmakende transfers. Bij de Portugese landskampioen FC Porto weekte de club van Nabil Dirar (ex-Club Brugge), Gary Kagelmacher (ex-Beerschot) en belofteninternational Yannick Ferreira-Carrasco de Portugees Joao Moutinho en de Colombiaan James Rodriguez los. Met de transfers was een totaalbedrag van 70 miljoen euro gemoeid.

Belga Foto's PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties