Familie Borlée gaat bij Michael Johnson op bezoek Sport
Familie Borlée gaat bij Michael Johnson op bezoek
Sport

Familie Borlée gaat bij Michael Johnson op bezoek

Het Belgisch aflossingsteam voor de 4x400 meter gaat van 29 april tot 11 mei op stage bij Michael Johnson, met 43.18 nog steeds wereldrecordhouder op de 400 meter. Dat deelde coach Jacques Borlée donderdag tijdens een persontmoeting in Brussel mee.

Naast Kevin en Jonathan Borlée maken Antoine Gillet, Nils Duerinck, Arnaud Ghislain en Arnaud Destatte veel kans om deel te gaan uitmaken van het Belgisch aflossingsteam op de Spelen in Londen. Will Oyowe maakte tijdens de recente stage in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch een minder goede indruk op vader Borlée.

"We hebben steile ambities en alleen met de allerbesten kunnen we die waarmaken. Oyowe dreigt uit de boot te zullen vallen. Mijn keuze is praktisch gemaakt. De andere vier zijn beter."

In het Michael Johnson Perform Center van Dallas komen de Belgen oog in oog met een legende te staan. "Ik heb hem niets bijzonder te vragen, maar zal met grote interesse luisteren naar alles wat hij te zeggen heeft", weet Kevin Borlée.

"Alle opmerkingen zijn welkom. Het minste detail kan het verschil maken. We moeten alles oppikken wat ons eventueel beter kan maken. Dan is het duidelijk dat de raadgevingen van iemand als Michael Johnson bijzonder nuttig kunnen zijn." (Belga/Foto: Photo News)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties