Fan reist vanuit Maleisië naar afgelaste wedstrijd Everton Sport
Fan reist vanuit Maleisië naar afgelaste wedstrijd Everton
Sport

Fan reist vanuit Maleisië naar afgelaste wedstrijd Everton

Ric Wee zal ongetwijfeld niet de enige ontgoochelde supporter op Goodison Park geweest zijn, maar de teleurstelling over de afgelaste wedstrijd van Everton tegen Crystal Palace was voor hem wellicht toch nog iets groter. Wee, al dertig jaar supporter van Everton, was immers speciaal vanuit Maleisië gekomen om de 'Toffees' aan het werk te zien.

Het zou de eerste keer geweest zijn dat Wee zijn favoriete ploeg live zou zien spelen. De wedstrijd werd echter uitgesteld door het noodweer in Groot-Brittannië. Wee nam het slechte nieuws echter sportief op en tweette dat zijn droom om Everton ooit live te zien spelen gewoon op 'on hold' staat.

Everton pikte die tweets vervolgens op en was gecharmeerd door het verhaal. Wee werd opgespoord in het stadion en mocht mee de kleedkamer in, waar hij een gesprek had met trainer Roberto Martinez en linksachter Leighton Baines. Van de Engelse international kreeg hij ook een gehandtekend shirt.

Vandaag krijgt Wee nog een rondleiding met een gids in Goodison Park. Later op de dag staat zijn terugvlucht naar Maleisië gepland. Op die manier wordt het toch nog een mooie trip voor de Maleisiër

TJFoto:Photonews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties