Fans club Witsel en Lombaerts zijn écht domme mietjes (video) Sport
Fans club Witsel en Lombaerts zijn écht domme mietjes (video)
Sport

Fans club Witsel en Lombaerts zijn écht domme mietjes (video)

Akkoord: ook wij zouden niet blij zijn wanneer onze favoriete ploeg in een cruciale titelwedstrijd 'oep zijn bakkes' krijgt, maar iets stijlvoller had toch mooi geweest. De fans van Zenit Sint-Petersburg hebben zich van hun allerkleinste kantje laten zien.
Zenit Sint-Petersburg stond voor zondag 11 mei nog op kop van de Russische competitie, maar met slechts één punt voorsprong op Lokomotiv Moskou en twee punten op CSKA Moskou moest het duel tegen Dynamo Moskou gewonnen worden om zeker te zijn om alles in eigen handen te houden.

De club van Witsel en Lombaerts liet het echter afweten en het was Dynamo Moskou dat het mooie weer maakte. Ze liepen uit tot 1-4. Uiteindelijk kon Kerzjakov nog milderen tot 2-4, maar toen was het kalf al verzopen voor de 'hooligans' van Zenit: in de 88ste minuut stormden ze het veld op.

En waarom de fans van Zenit dom zijn? Omdat ze op deze manier hun club helemaal niet vooruit helpen in de strijd om de titel: de match werd niet meer hervat. Bovendien zou er wel eens een zware sanctie kunnen volgen.

Bovendien ging 1 hooligan wel héél ver: hij sloeg op de spelers van Dynamo en trof daarbij Vladimir Granat, verdediger bij de club uit Moskou. En zoals je in onderstaande video kan zien: de kerel (in ontbloot bovenlijf) slaat echt als een mietje. En spelers slaan die net een dijk van een wedstrijd hebben gespeeld, gewoon omdat je eigen club er niks van bakt... Neen, daar kunnen we geen begrip voor opbrengen.

Dus bij deze: een dikke 'schaam op jullie', Zenit-supporters. Volgende keer wat minder aan de wodka hangen voor de wedstrijd. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties