Fans in shock na het zien van Saudische kleedkamer waar Ronaldo zich moet omkleden Sport
Fans in shock na het zien van Saudische kleedkamer waar Ronaldo zich moet omkleden
Sport

Fans in shock na het zien van Saudische kleedkamer waar Ronaldo zich moet omkleden

Voetbalfans lagen in een deuk na het zien van de kleedkamer waar Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten van Al-Nassr zich recent moesten omkleden. Ronaldo leidde zijn ploeg gisteravond (25 augustus) naar een 5-0 overwinning uit bij Al-Fateh, waarbij hij een hattrick scoorde en ook een prachtige hakbalassist gaf voor een van de twee doelpunten van Sadio Mane.

Fateh wordt echter niet zo financieel gesteund als veel van hun concurrenten in de Saoedische Pro League, waaronder de vier ploegen die eigendom zijn van het schier bodemloze Public Investment Fund van het land - Nassr, Hilal, Ahli en Ittihad. En dat was te zien in hun kleedkamers, die gewoon een ruimte zijn met stoelen, waarop de uitrusting van Ronaldo en zijn teamgenoten waren gelegd.

"Dit is eerder een vergaderzaal!"

In reactie op een foto die op sociale media werd geplaatst, grapte een fan: "Ik dacht dat de Saoedische competitie rijk was." Een ander vroeg zich af: "In Saoedi-Arabië??? Dit kan niet kloppen." Een derde merkte op: "Ronaldo kleedt zich om in een vergaderzaal daar.” Iemand anders schreef: "Ze geven miljoenen uit aan spelers en salarissen, maar kunnen hetzelfde niet doen voor zoiets eenvoudigs als een kleedkamer."

(lees verder onder de foto)

Fans in shock na het zien van Saudische kleedkamer waar Ronaldo zich moet omkleden

"De kleedkamer van een amateurploeg"

Nog iemand anders reageerde: "Zoveel geld aan salarissen en hun kleedkamer komt niet eens in de buurt van een kleedkamer van een amateurploeg!” Ten slotte was er een Manchester United-fan die zei: “En dan zeggen ze dat onze club in financiële problemen zit…” Het was trouwens de eerste competitieoverwinning van Al-Nassr van het seizoen, na twee nederlagen in hun eerste wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties