Fans Inter Milaan en Chelsea roepen om Mourinho Sport
Fans Inter Milaan en Chelsea roepen om Mourinho
Sport

Fans Inter Milaan en Chelsea roepen om Mourinho

Met Inter Milaan en Chelsea zitten twee Europese mastodonten behoorlijk in de penarie. Toevallig twee ex-clubs van José Mourinho, die de fans van beide teams alle hoop op een terugkeer ontnam.

José Mourinho reageerde zaterdag na Real Madrid - Santander op de slechte gang van zaken bij zijn ex-clubs Inter Milaan en Chelsea. Zowel in San Siro als op Stamford Bridge schreeuwen supporters nu haast wekelijks om zijn terugkeer.

"Ik heb heel veel respect voor de fans, maar ze zullen hun problemen zelf moeten oplossen, want ik zal hen niet helpen", reageerde Mourinho. "Ik verkies in dit geval supporter te zijn en geen trainer."

Inter Milaan versleet al vier trainers sinds het vertrek van Mourinho en ook de positie van huidig coach Claudio Ranieri is niet langer verzekerd. De stoel van Ranieri wankelde vrijdag na de 0-3 thuisnederlaag van Inter tegen laagvlieger Bologna. Voor Inter was het al het vijfde thuisverlies van het seizoen en de tiende nederlaag in de Serie A. Dat overkwam Inter de laatste tien jaar niet meer.

Villas-Boas

Twijfels ook al bij Chelsea, waar de stoel van André Villas-Boas wankelt. Nadat de Blues al heel gauw uit de titelstrijd werden gestoten, kwam Chelsea zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de FA Cup tegen tweedeklasser Birmingham.

Zondag liep het gerucht dat sterspeler Didier Drogba tijdens de rust van Chelsea - Birmingham het woord zou hebben genomen om de groep toe te spreken. Zo ondermijnde hij het gezag van de Portugese coach, die het verhaal afdeed als een kwakkel.

KUGU

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties