Feyenoord-speler schijt journalist uit wegens partijdigheid (video)

Het Italiaanse temperament kan behoorlijk overkoken, zo bleek ook vanmiddag op Hollandse voetbalbodem. Toen journalist Jan Joost van Gangelen Feyenoord-speler Graziano Pellè vroeg waar hun enthousiasme op het veld gebleven was, kon die alleen maar vaststellen dat Van Gangelen een typische Ajax-kop had. Beetje hilarisch wel!Vanmiddag moest Feyenoord het onderspit delven tegen leider Ajax. Bovendien […]

Het Italiaanse temperament kan behoorlijk overkoken, zo bleek ook vanmiddag op Hollandse voetbalbodem. Toen journalist Jan Joost van Gangelen Feyenoord-speler Graziano Pellè vroeg waar hun enthousiasme op het veld gebleven was, kon die alleen maar vaststellen dat Van Gangelen een typische Ajax-kop had. Beetje hilarisch wel!
Vanmiddag moest Feyenoord het onderspit delven tegen leider Ajax. Bovendien deed de nederlaag extra pijn omdat ze een 1-0 voorsprong uit handen gaven. Die voorsprong werd gefabriceerd door Graziano Pellè, die er om bekend staat zijn Italiaans temperament niet achter te laten in hét pizzaland bij uitstek. Zo ramde ie vorige week zowat de hele dug-out bij elkaar omdat FC Twente in de laatste minuten toch nog gelijk kon maken.

Vergelijkbare situatie dus vandaag en daarom begrijpelijk dat Pellè achteraf niet één en al vrolijkheid was, maar FOX-journalist Jan Joost van Gangelen kreeg toch wel héél veel te verduren tijdens het interview. Zo beschuldigde Pellè hem er meteen van Ajax-supporter te zijn, en toen van Gangelen hem vroeg waarom, beweerde Pellè dat hij er de kop voor had. Beetje makkelijk, maar daarom niet minder hilarisch. (KDN)

Reacties

wpDiscuz