Fight Night IV : Twee vernietigende KO's die je moet gezien hebben Sport
Fight Night IV : Twee vernietigende KO's die je moet gezien hebben
Sport

Fight Night IV : Twee vernietigende KO's die je moet gezien hebben

Het voorbije weekend stond er in Phoenix een nieuwe editie van UFC Fight Night op het programma. Een event waar je als vechter moet tonen dat je ook het grotere werk aankan. Francis Ngannou en Luke Sanders hebben dat alvast met verve gedaan...

Laten we beginnen met de Fransman Ngannoou. Hij staat bekend om zijn heel snelle knock-outs in de eerste ronde. En dat was ook in Phoenix niet anders! Exact 26 seconden had Ngannou nodig om het licht uit te doen bij Cain Velasquez. Beelden van de keiharde knock-out vind je hieronder.

En dan over naar Luke Sanders, die het opnam tegen Renan Barao, tussen 2012 en 2014 de wereldkampioen in het bantamgewicht. Sanders was wel de favoriet, want Barao verloor vijf van zijn laatste zes kampen. En die rol maakte Sanders waar! Met een harde linker mepte hij barao tegen het canvas, om er dan bovenop te duiken en de job af te maken. Check het even hieronder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties