F**k this duck (video)

We kropen even in het hoofd van Zulte Waregem-speler Habib Habibou en dit moet ie dus tijdens de wedstrijd tegen Lokeren gedacht hebben toen hij plots een eend op het veld spotte. Waarop hij het beestje gewoon vastgreep en over de reclameborden gooide. Echte dierenvriend, die Habib. Op het internet vind je intussen al tal […]

We kropen even in het hoofd van Zulte Waregem-speler Habib Habibou en dit moet ie dus tijdens de wedstrijd tegen Lokeren gedacht hebben toen hij plots een eend op het veld spotte. Waarop hij het beestje gewoon vastgreep en over de reclameborden gooide. Echte dierenvriend, die Habib.
Op het internet vind je intussen al tal van negatieve reacties (“rode kaart voor overtreding op de eend”, “waar is GAIA nu?”) op de ‘onzachte verwijdertechniek’ van Habib. De voetballer zag zaterdagavond, net als het voltallige publiek en zijn medespelers, een eend het veld op sukkelen. Maar in plaats van het dier voorzichtig op te pakken, greep hij het vast aan een vleugel om het vervolgens gewoon over de reclameborden heen te keilen. Het beestje kon ietwat uit balans én met enkele pluimen minder zijn weg voortzetten… ver weg van Habib. (AH)

http://www.youtube.com/watch?v=mqtKM12GKIg

Reacties

wpDiscuz