Frustraties op de Australian Open: raketten molesteren en borsten aaien (video) Sport
Frustraties op de Australian Open: raketten molesteren en borsten aaien (video)
Sport

Frustraties op de Australian Open: raketten molesteren en borsten aaien (video)

Een raketje of 2, 3 en waarom niet 4 minder… Allemaal geen probleem voor Marcos Baghdatis die afgelopen week nogal driftig werd op de tenniscourts van de Australian Open. Er werd ook origineler omgesprongen met frustratiebestrijding en daarvoor moest een ballenmeisje haar diensten verlenen...
Tennisser Marcos Baghdatis is een Cyprioot en zuiders bloed kookt natuurlijk wel sneller… Zeker wanneer hij zijn ballen flink mislaat, zo blijkt. De gemiddeld bemiddelde Vlaming begint de zweten bij de aankoop van een tennisraket, maar voor Marcos is dat niet zo'n probleem aangezien hij afgelopen donderdag vier exemplaren aan flarden mepte waarvan er nog twee in een plastiek zaten. Beetje frustratie? Ja hoor, maar wel een duur woede-aanvalletje. De raketten krijgt hij uiteraard gesponsord, maar hij moest toch zo'n 625 euro boete ophoesten voor zijn 'onsportief' gedrag.

Dan zijn wij meer fan van de manier waarop Stanislas Wawrinka zijn frustraties aanpakt. Met een juist fingerspitzengefühl zullen we maar zeggen… Toch effe een stiekeme reality check bij het ballenmeisje, moest hij gedacht hebben. Maar zijn 'borststreling' werd op de gevoelige plaat vastgelegd. (HB)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties