Gaat bijtende FC Barcelona-speler zaterdag opnieuw toeslaan? Sport
Gaat bijtende FC Barcelona-speler zaterdag opnieuw toeslaan?
Sport

Gaat bijtende FC Barcelona-speler zaterdag opnieuw toeslaan?

Luis Suárez zette tijdens een wedstrijd al meer dan eens zijn tanden in een tegenstander en de kans dat hij dat zaterdag opnieuw gaat doen, is volgens de Nederlandse psychiater Bram Bakker behoorlijk groot.


Op 6 juni speelt de Luis immers tegen zijn voormalig slachtoffer Giorgio Chiellini, van Jventus. Vorig jaar werd hij daarvoor vier maanden geschorst door de tuchtcommissie van de FIFA.

“Meer kans op een nieuw bijtincident door Suárez dan tijdens deze wedstrijd is er niet”, aldus psychiater Bakker. “Als er zaterdag tijdens de finale opnieuw ongelukkige omstandigheden samenkomen, zal hij in een reflex ingesleten gedrag vertonen.” Afgelopen mei gaf de voetballer nog toe dat het niet zo netjes is zijn tegenstanders te bijten, maar voegde hij er meteen aan toe dat die het ook een beetje zelf gezocht hadden. In totaal beet hij reeds drie tegenstanders.

Benieuwd dus of er zaterdag gevoetbald zal worden, of 'vampier' gespeeld. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties