Gaat dit Japanse wondermeisje vanaf 2025 alle mannen naar huis rijden in de Formule 1?

Het zou zo maar eens kunnen

Maak kennis met de 13-jarige Juju Noda. Een Japans wonderkind dat een beloftevolle toekomst wordt voorspeld in de Formule 1. Juju is de dochter van Hideki Noda die in het jaar 1994 zelf enkele races heeft gereden in de topklasse van de autosport.

Nu al Formule 4

Nadat ze tijdens een test met een Formule 4-wagen alle records naar huis reed op het circuit in Okayama was het duidelijk dat ze een gigantisch toptalent is. Niemand van de volwassenen was zo snel als haar. Officieel mocht de test eigenlijk niet want normaal mag je pas meedoen vanaf je 14 jaar, maar Juju reed iedereen al doodleuk naar huis op haar 12 jaar. Volgend jaar mag Juju dankzij haar prestaties nu mee racen in het Deense Formule 4-kampioenschap.

Moest dat allemaal goed gaan, kan ze zelfs het jaar erna meedoen in de Formule 3. Een bolide die ze ook nu al onder controle heeft. Indien haar dat zou lukken dan zou het Japanse meisje de jongste racer ooit zijn in de Formule 3. Dit record staat nu op de naam van Max Verstappen die mee had gedaan toen hij 17 jaar was.

Dochter en papa Noda hebben dan ook een duidelijk doel voor ogen. Juju wil ooit een Formule 1-race winnen. Of dit ook zal gebeuren, is nog afwachten, maar de kans dat we vanaf 2025 haar zullen zien knallen tussen allemaal mannen op een Formule 1-circuit is zeker niet onbestaande.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Life is too short, i have many wonderful dreams which i would like to make come true, i am romantic and inspirational woman. I am way more mature than my actual age. I like to create beautiful and inspirational atmosphere around me, whatever i touch transforms into beauty, but i believe that the beauty is in the eye of the beholder. Clikc here – http://WWW.MAMBO.FUN

Been Holee

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Erfolg90.com

Wil je hеtе lovende gеsprекkеn vоеrеn?
Je bent ор dе gоеdе maniеr!

http://kisstok.com

wpDiscuz