Game over voor MMA-vechter met té losse handjes Sport
Game over voor MMA-vechter met té losse handjes
Sport

Game over voor MMA-vechter met té losse handjes

Je vrouw afranselen doe je niet zomaar, daar kan nu ook Will Chope over meepraten. De MMA-vechter zag zijn licentie door de UFC ingetrokken worden omdat hij zich in het verleden niet al te netjes gedragen had.
De UFC Officials lieten officieel weten dat het gevecht, dat zondag moest doorgaan, tussen Will Chope en Diego Brandao niet zou doorgaan. De UFC kwam er op uit dat Chope voor slecht gedrag was ontslagen uit de Amerikaanse luchtmacht en dat hij vijf maanden in de cel zat voor regelmatige verbale en fysieke agressie tegenover zijn ondertussen ex-vrouw in 2009.

Niet erg netjes, maar blijkbaar waren de verhalen over Chope niet tot bij de UFC geraakt. Een Braziliaanse bron had het verhaal bekend gemaakt, waarna de UFC deze drastische maatregel nam: "Wij kunnen dergelijk gedrag niet goedkeuren en hebben het contract met Chope stopgezet", zo liet de UFC weten. (KA)

De 23-jarige Chope vocht zijn laatste gevecht in januari 2014 en moest toen het onderspit delven tegen deze Max Holloway. In onderstaande video zie je Chope in de witte broek bezig:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties