Garagist duwt Habibou (AA Gent) rekening onder de neus op Twitter Sport
Garagist duwt Habibou (AA Gent) rekening onder de neus op Twitter
Sport

Garagist duwt Habibou (AA Gent) rekening onder de neus op Twitter

Een garagist uit het Oost-Vlaamse Kruishoutem vond het na anderhalf jaar wel welletjes. Hij tweette AA Gent-spits Habib Habibou wanneer hij zijn onbetaalde onderhoudsfactur eindelijk zou komen betalen. In het publieke bericht nagelt hij 'wanbetaler' Habibou voor 700 euro aan de schandpaal. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Habib, wanneer kom je je rekening van 700 euro betalen? Het is al meer dan 18 maanden!!!", klonk het ondertussen verwijderde twitterbericht. Die tweet werd nog eens drie keer herhaald. Ook in een Twitter-bericht over de gouden schoen kon de garagist zich niet inhouden: "We zijn blij voor Thorgan, maar ik zal nog blijer zijn als je je factuur betaalt, Habib", klonk het.

Geen klacht

De privacycommissie liet alvast weten dat iemand op zo'n manier aan de schandpaal nagelen strafbaar is. De aanvaller van AA Gent zou alvast niet van plan zijn om een klacht in te dienen.

archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties