Geblesseerde Kaka (AC Milan) wil niet betaald worden Sport
Geblesseerde Kaka (AC Milan) wil niet betaald worden
Sport

Geblesseerde Kaka (AC Milan) wil niet betaald worden

Ricardo Kaka viel zaterdag in de competitiematch tegen Torino (2-2) uit met een spierblessure. AC Milan zal zijn draaischijf minstens enkele weken moeten missen. Opmerkelijk, de Braziliaan wil geen loon ontvangen zolang hij niet fit is.

De 31-jarige Kaka moest zaterdag in de tweede helft tegen Torino naar de kant met een spierblessure in het linkerbeen. Volgens Milan moet bijkomend onderzoek in de loop van volgende week uitwijzen hoelang de middenvelder buiten strijd is. Hij mist al zeker het Champions League-treffen van woensdag tegen Celtic en de competitietopper van zondag tegen leider Napoli.

"Alleen steun en affectie ontvangen"

"Dit is een moeilijk moment maar de behandeling is al begonnen en ik hoop zo snel mogelijk opnieuw op het veld te staan. Tot het zover is, wil ik van Milan alleen steun en affectie ontvangen. Mijn loon heb ik laten opschorten", zegt Kaka in een boodschap op de website van Milan.

Kaka ruilde deze zomer Real Madrid voor Milan. Hij tekende een contract tot 2015 ter waarde van 4 miljoen euro per seizoen. Bij Real Madrid streek de voetballer zes jaar lang 10 miljoen euro op.

Belga, foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties