Geen overwinnaar vanavond in het voetbal? Kroon jezelf tot winnaar! Sport
Geen overwinnaar vanavond in het voetbal? Kroon jezelf tot winnaar!
Sport

Geen overwinnaar vanavond in het voetbal? Kroon jezelf tot winnaar!

Nadat enkele Belgische ploegen nog maar hun midweekwedstrijd op Europees niveau achter de rug hebben, staat speeldag acht in de Jupiler Pro League alweer voor de deur. Charleroi ontvangt Zulte Waregem op de openingswedstrijd van deze speeldag. Wat kunnen we verwachten?
Afgelopen weekend liepen de troepen van trainer Franky Dury zware averij op tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen staan dan ook plots troosteloos voorlaatste. Van de weelde van vorig seizoen is plots weinig sprake meer in het Regenboogstadion. Al rekent Essevee wel nog steeds op onvoorwaardelijke steun van het thuispubliek: de supporters kunnen immers gratis mee met de bus naar Charleroi.

De Waalse club verkeert ook in moeilijkheden. Na zeven wedstrijden hebben ze amper een punt meer dan de tegenstander van vanavond en de voorlaatste in de stand. Afgelopen weekend bleek zelfs Cercle Brugge te sterk voor de troepen van trainer Felice Mazzu.

Een gelijkspel lijkt ons dan ook het meest waarschijnlijke. En laat dat nu net de best mogelijke weddenschap zijn die je kan plaatsen via BesteOdds.be. Je verdient immers tot 3.30 keer je inzet terug als er geen overwinnaar uit de bus komt. Kroon dus jezelf tot winnaar met een slimme weddenschap!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties