Geflipte racer vergeet dat een wagen vier wielen heeft (video) Sport
Geflipte racer vergeet dat een wagen vier wielen heeft (video)
Sport

Geflipte racer vergeet dat een wagen vier wielen heeft (video)

Spurtje trekken met razendsnelle wagens. 't Moet de stiekeme jongensdroom van menig man zijn. En hoe deze kerel te keer gaat is werkelijk wonderbaarlijk.

Op het randje van een onzachte aanvaring met de vangrails weet de bestuurder van de rode Mustang nog net op tijd zijn mindere start recht te zetten. Wat in de eerste seconden nog een spannende race lijkt te worden, mondt uit in een ware afslachting.

Want zodra hij z'n gaspedaal gevonden heeft, is er aan deze kerel geen stoppen meer aan. Want of het nu een vliegtuig of een vogel is, dat gaan we nooit weten. Wel zien we deze gast bijna vliegen in z'n supersnelle wagen. Als hij het niet bijna in zijn broek deed, dan zal menig supporter na afloop mogelijks toch om een extra paar onderbroeken moeten gegaan zijn.

Naar deze hallucinante beelden kijken zonder 't koud zweet te krijgen is haast onmogelijk. Want ondanks het feit dat het ongelooflijk stoer is en getuigt van een ontzettende portie lef, is het zeker niet aan te raden te gaan racen met maar twee banden op 't asfalt. Deze racer doet het toch en komt er nog goed vanaf ook. En dat leverde natuurlijk fantastische beelden op: (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties