Gefrustreerde Turkse voetbalfan schiet letterlijk zijn tv kapot na gemiste penalty Sport
Gefrustreerde Turkse voetbalfan schiet letterlijk zijn tv kapot na gemiste penalty
Sport

Gefrustreerde Turkse voetbalfan schiet letterlijk zijn tv kapot na gemiste penalty

Er werd in het voetbal deze week vooral geschreven over het debacle van Italië tegen kleine dwerg Noord-Macedonië. De Europese Kampioen ging er roemloos uit en mist zo alweer het WK. In de wedstrijd Portugal - Turkije was er echter ook heel wat spektakel (en frustraties).

Zo stond Portugal 2-1 voor met nog 5 minuten op de klok, maar net voor het einde kregen de Turken nog een penalty om gelijk te maken en zo verlengingen af te dwingen. De droom op een WK-kwalificatie leefde dus nog. Speler Yilmaz schoot de penalty echter loeihard tegen de deklat en uiteindelijk wonnen de Portugezen nog met 3-1.

Behoorlijk pijnlijk dus voor Turkse fans en dat voor sommige supporters dit verlies wel héél frustrerend was, bewijst onderstaande video. De man was zo teleurgesteld dat hij gewoon zijn televisie stuk schoot. Hij kan nu dus op zoek naar een gloednieuw toestel en de Turken zullen ondanks zijn schot nog steeds vanuit hun zetel naar het WK in Qatar moeten kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties