Geld rapen in West-Vlaanderen Sport
Geld rapen in West-Vlaanderen
Sport

Geld rapen in West-Vlaanderen

Wat een doelpuntenspektakel vorige week in de Jupiler Pro League! Ook dit weekend staan opnieuw enkele leuke affiches op het programma. Zo valt er opnieuw geld te rapen in West-Vlaanderen.


Zulte Waregem – RSC Anderlecht

Het is nu of nooit voor de troepen van Franky Dury. De West-Vlaamse club staat inmiddels voorlaatste in het klassement en van de weelde van vorig seizoen is plots geen sprake meer. En dat terwijl leider Anderlecht net in een goede flow zit. Ze spelen goed voetbal en iedereen haalt z’n beste niveau.

Zulte Waregem lijkt kansloos. Toch krijg je mits een overwinning van de thuisploeg amper vier keer je inzet terug. Dan lijkt het ons iets slimmer om op safe te spelen en via BesteOdds.be de best mogelijke odd voor RSC Anderlecht uit te kiezen.

Cercle Brugge – KVC Westerlo

Bij Cercle Brugge lijkt de crisis nog maar net van de baan, maar een wanprestatie tegen promovendus KVC Westerlo zou het tij wel eens snel kunnen doen keren. En dat terwijl de Kemphanen afgelopen weekend nog zwaar uithaalden. Vorige woensdag verloren ze wel zwaar in de Beker van België van een derdeklasser… waardoor de troepen van Dennis Van Wijk uit zijn op eerherstel.

En daar zullen de bezoekers volgens ons ook in slagen. Al maakt het niet zo veel uit. Je kan immers met een overwinning van beide clubs geld verdienen. Volg onze tips en maak het jezelf gemakkelijk. 2,65 keer je inzet krijg je terug via BesteOdds.be met een overwinning van KVC Westerlo!

KV Kortrijk – Moeskroen-Péruwelz

Net als streekgenoot Zulte Waregem is ook KV Kortrijk doodziek. De club moet in eigen huis dringend beginnen punten pakken om wat meer ademruimte te krijgen. Al wordt het opletten voor de omschakeling, want de bezoekers willen zich herpakken na een 0 op 6 en zullen levensgevaarlijk zijn op de counter.

En of er geld valt te verdienen met zo’n counter! Een overwinning van de promovendus levert je immers tot 3,60 keer je inzet op! En dat terwijl je met de thuisploeg simpelweg je inzet verdubbelt op BesteOdds.be.

KV Mechelen – Waasland-Beveren

Net boven de barrageplaatsen vechten KV Mechelen en Waasland-Beveren om de middenmoot van het klassement. Moeilijk om te voorspellen wie aan het langste eind zal trekken, al lijkt de thuisploeg hier wel een voordeel te halen uit hun thuispubliek. Al zal Waasland-Beveren een sterke organisatie neerzetten en hopen op een counter.

Voel je jezelf in een winning mood vandaag? Zet dan je aanmeldingsbonus op BesteOdds.be in op Waasland-Beveren. Je krijgt immers tot 4,75 keer je inzet terug. Een overwinning van KV Mechelen is op z’n beurt goed voor 1,75 keer je inzet. Don’t get crazy.

Racing Genk – Charleroi

Na de overwinning van afgelopen weekend tegen Moeskroen-Péruwelz lijkt Racing Genk definitief gelanceerd. Thuis tegen Charleroi zijn ze alvast op zoek naar bevestiging. Mits een overwinning kunnen ze hun negatieve periode helemaal achter zich laten. Al is Charleroi niet te onderschatten.

Een logische overwinning voor Racing Genk levert je via BesteOdds.be 1,80 keer je inzet op. Waag je liever je kans en hoop je op een Waalse stunt? Dan krijg je tot 4,35 keer je inzet terug. Succes!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties