Geld verdienen als Rode Duivels afrekenen met favoriet Argentinië? Sport
Geld verdienen als Rode Duivels afrekenen met favoriet Argentinië?
Sport

Geld verdienen als Rode Duivels afrekenen met favoriet Argentinië?

De Rode Duivels wisten niet te imponeren in de eerste paar gespeelde wedstrijden: het spel was matig, er werd slechts moeizaam gewonnen en de doelpunten vielen steeds pas in de laatste minuten. Tegen de Verenigde Staten zag het spel er ineens veel verzorgder uit en naast de goede Origi wisten vooral de Bruyne en Lukaku eindelijk te overtuigen.

Desondanks zijn de odds duidelijk in het voordeel van Argentinië: winst voor de Zuid-Amerikanen staat genoteerd met 2.20, terwijl winst voor België met 4.40 genoteerd staat. Bij een overwinning van België liggen er dus mooie winstkansen.

Via de website van Besteodds.be kun je je eerste weddenschap gratis plaatsen met een speciale actie. Klik hier om naar de actiepagina te gaan .

Oranje of Los Ticos?

Later op de avond spelen onze Noorderburen tegen Costa Rica. Oranje lijkt zich al op te maken voor de halve finales, maar de wedstrijd van vanavond moet uiteraard nog gespeeld worden. Geloof je in een heuse stunt van het Amerikaanse land? Zet dan zo snel mogelijk een bepaald bedrag in via besteodds.be. Je krijgt immers tot 7,50 keer je inzet terug!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties