Geniaal of niveau toneelkring? Filmpje over komst Landa levert Soudal Quick-Step kritiek op Sport
Geniaal of niveau toneelkring? Filmpje over komst Landa levert Soudal Quick-Step kritiek op
Sport

Geniaal of niveau toneelkring? Filmpje over komst Landa levert Soudal Quick-Step kritiek op

Mikel Landa (33) maakt de overstap naar Soudal Quick-Step en zal dus vanaf 2024 de klimtrein van Remco Evenepoel versterken. De Belgische wielerploeg kondigde de transfer aan via een filmpje op X (voorheen Twitter). Maar op veel bijval kon dat filmpje niet rekenen. “Tenenkrullend!” volgens velen. Toegegeven, wij vinden het ook maar iets ‘apart’…

De overstap van Landa is natuurlijk groot nieuws, maar in de reacties bij het aankondigingsfilmpje ging het vooral over de ‘kwaliteit’ van de video én acteertalenten van de twee hoofdrolspelers. “Next level cringe,” reageerde iemand. Of: “Hoe duur waren deze acteurs?” Het lijkt inderdaad verdacht veel op een voorstelling van een of andere lokale toneelkring (en dan nog…).

"Dit is gewoon een grapje"

Nieuwsblad.be legde zijn oor te luisteren bij een van de ‘acteurs’, Marko Heijl, sponsorverantwoordelijke en PR-specialist bij Soudal, maar ook docent marketing aan de VUB. Hij kan wel lachen met de heisa die is ontstaan. “Neen, we ambiëren geen acteercarrière”, zegt hij. “Dit is gewoon een grapje, ontstaan op stage. We hadden een soortgelijk filmpje gemaakt voor de aankondiging dat Remco de Vuelta zou rijden.”

“Meer moet je er niet achter zoeken. En ja, verzuurde reacties kan je op social media nu eenmaal niet vermijden,” zegt Heijl. “Geweldig dat het superveel bekeken wordt. Maar toch gaan we het in de toekomst niet meer opnieuw doen. Behalve als Remco de Vuelta wint misschien...” Tenenkrullend of geniaal? Beslis hieronder zelf…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties