Genk speelt gelijk op barslecht veld van Anzji Sport
Genk speelt gelijk op barslecht veld van Anzji
Sport

Genk speelt gelijk op barslecht veld van Anzji

Racing Genk heeft de eerste heenmatch in de zestiende finales van de Europa League overleefd. Het speelde donderdag 0-0 gelijk op het veld van Anzji Machatsjkala, dat er bijzonder slecht bij lag.

Het openingskwartier in het koude en kille Saturn-stadion leverde weinig hoogstaand voetbal op, mede door de verschrikkelijk slechte staat van de grasmat. In de 23ste minuut leek de 1-0 op het scorebord te gaan staan, maar de kopbal van Boecharov ging net naast. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar tot echt grote kansen kwamen de Russen niet. Net voor de rust waren de Limburgers dan toch even daar, maar Cissé en Vossen konden niet voor veel doelgevaar zorgen.

De putten op de Russische akker deden ook in de tweede helft het voetbal niet veel goeds. Een kwartier voor tijd was de rode lantaarn in de Russische competitie nog eens aan het Genk-doel. De verrassende trap van Aliyev belandde in het zijnet. Aan de overkant had keeper Kerzhakov geen problemen met een afstandsschot van Camus. Maksimov pakte nog rood na een smerige fout op Koulibaly.

De terugwedstrijd wordt volgende week donderdag gespeeld in de Cristal Arena. Afwachten of Blauw-wit dan wel meer kwaliteit op het veld kan brengen om de voormalige topclub uit Dagestan uit te schakelen.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties