Gepikeerde Johan Boskamp smijt glas water naar presentator (video) Sport
Gepikeerde Johan Boskamp smijt glas water naar presentator (video)
Sport

Gepikeerde Johan Boskamp smijt glas water naar presentator (video)

Het spektakeltje deed zich gisterenavond voor tijdens het praatprogramma Tour du Jour, de Hollandse versie van Vive le vélo. Presentator Wilfred Genee wilde het even hebben over het huilmomentje van Pra Loup-winnaar Simon Geschke. Hij richtte zich tot Johan Boskamp en vroeg wat hij van huilende mannen vond. De altijd ongezouten voetbalkenner redeneerde dat dat van mens tot mens afhangt, waarop Genee zich luidop probeerde te herinneren wanneer Feyenoord (de favoriete club van Boskamp, nvdr.) voor het laatst kampioen werd.

Hét alibi voor Boskamp om de presentator ongestraft terug te pakken, en dus flikkerde hij de inhoud van zijn glas over Genee. Doorweekte laatstgenoemde kon er wel om lachen, en vroeg gelijk om een herhaling van het watergevecht uit te zenden. Dat belooft voor de komende Extra Time-uitzendingen, waar Boskamp ook geregeld te gast is. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties