Gespot: naakte surfbabe (video/foto)

Coco Ho (21), een professionele surfster, is voor een fotoshoot volledig naakt op haar surfplank gekropen. En het resultaat mag er best wel wezen. Coco Ho is een surfster met Hawaïaanse roots. Al van haar zeven jaar is deze babe terug te vinden op een surfplank. Het zit dan ook in de familie, zowel haar […]

Coco Ho (21), een professionele surfster, is voor een fotoshoot volledig naakt op haar surfplank gekropen. En het resultaat mag er best wel wezen. Coco Ho is een surfster met Hawaïaanse roots. Al van haar zeven jaar is deze babe terug te vinden op een surfplank. Het zit dan ook in de familie, zowel haar vader, Michael Ho, als haar oom waren legendes op de plank.

Coco haalde haar eerste sponsordeal binnen toen ze amper acht jaar oud was en ondertussen heeft ze al talloze prijzen op haar naam staan.

Tijdens het een fotoshoot voor de editie ‘Body Issue’ voor het Amerikaanse magazine ESPN had ze haar surfpak mooi aan de haak gehangen waardoor ze volledig naakt te bewonderen is.

Wie hoopt dat ze nog meer naakt op haar plank zal staan, is er aan voor de moeite. Ze vond het raar en absoluut niet bevrijdend. Bovendien raakte ze verbrandt op plaatsen waar anders de zon niet schijnt. (IR)

Reacties

wpDiscuz