Gevonden! De Zotste en meest Duivelse Supporterinnen! Sport
Gevonden! De Zotste en meest Duivelse Supporterinnen!
Sport

Gevonden! De Zotste en meest Duivelse Supporterinnen!

Terwijl Kompany en co op de grasmat vakkundig afrekenden met de trots van het Servische voetbal, gooiden in de tribunes onze Belgische vrouwen hun duffe imago van zich af. Laat een bezwete Kompany, De Bruyne of Courtois zien, en we tonen een vrouw die volledig ‘los gehet’. Inclusief topje en bh.

Nu we dat effect hebben gezien, overwegen we stilaan om een abonnement op de zonnebank te nemen of bij de kapper een ontplofte kroeskop te laten zetten.

Het oestrogeen peil in het Koning Boudewijnstadion was – mede dankzij de Duiveluitdaging – nog nooit zo hoog geweest. We gaven onze fotograaf een ticket voor BelSer, duwden een paar van de strafste oordoppen die we konden vinden (formaat oranje neuswat dat Kompany in zijn neusvleugel kreeg inplant) en de opdracht om de duivelste der Rode Duivels supporters te vinden.

Net zoals het nationale elftal, stelde onze man niet teleur. Hij kwam, zag en fotografeerde de zotste Rode Duivels ‘dozen’ uit de tribunes.

Wie wil weten hoe het er precies op het veld aan is toegegaan, kan zijn voetballicht op steken bij NR10.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties