Geweldige tifo voor Cristiano Ronaldo, die de fans bedankt met fenomenale vrije trap Sport
Geweldige tifo voor Cristiano Ronaldo, die de fans bedankt met fenomenale vrije trap
Sport

Geweldige tifo voor Cristiano Ronaldo, die de fans bedankt met fenomenale vrije trap

Cristiano Ronaldo was weer eens de ster van de avond bij Al Nassr afgelopen zaterdag. Voor de match tegen Damac, werd de Portugese speler voor het eigen publiek in het Al Nassr Stadium geëerd. De fans toonden een prachtige tifo met daarop Ronaldo als een superheld. Ronaldo is natuurlijk dé held van Al Nassr en de hoofdreden waarom de supporters naar het stadion komen.

Ronaldo was zichtbaar geroerd door het grote spandoek en bedankte de fans voordat de wedstrijd begon. Een slag op zijn borst, applaus richting de fans. “Wat een fantastische sfeer in het stadion. Bedankt aan de fans voor dit prachtige eerbetoon”, plaatste Ronaldo later op social media.

(lees verder onder de video)

Topschutter

Tijdens de wedstrijd bedankte de Portugees zijn fans op een even indrukwekkende manier voor hun tifo. Na de rust draaide Ronaldo een vrije trap prachtig in doel, wat leidde tot een 2-1 voorsprong en meteen de eindstand. Met zijn doelpunt zette Ronaldo zijn gooi naar de topscorerstitel in Saoedi-Arabië voort. Hij heeft nu al elf doelpunten gescoord in tien wedstrijden, waardoor hij momenteel ontegensprekelijk de beste doelpuntenmaker van de competitie is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties