'Grappigste tennismoment ooit' nadat speelsters onderbroken worden door... Cotton Eye Joe Sport
'Grappigste tennismoment ooit' nadat speelsters onderbroken worden door... Cotton Eye Joe
Sport

'Grappigste tennismoment ooit' nadat speelsters onderbroken worden door... Cotton Eye Joe

Stel je voor dat je tennis speelt en halverwege een intense tiebreak in de tweede set zit die de uitkomst van de hele wedstrijd kan bepalen, en dan hoor je tijdens een rally ineens "Cotton Eye Joe" door de luidsprekers schallen. Wel, dat is precies wat er gebeurde tijdens de halve finales van de Canadese Open in Montreal afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tussen Iga Swiatek en Jessica Pegula.

Na de eerste set met 6-2 te hebben gewonnen tegen de nummer 1 van de wereld, was Pegula vastbesloten om de wedstrijd af te maken en leidde ze in de tiebreak van de tweede set met 4-3. Echter, midden in de rally begon de beroemde hit ‘Cotton Eye Joe’ van Rednex plotseling uit de luidsprekers te schallen, waardoor de scheidsrechter onmiddellijk om de herhaling van het punt vroeg.

"Dit moment verdient meer erkenning!"

Op de beelden is te zien hoe Pegula helemaal van slag is door het ‘incident’, wat ook zorgde voor gelach bij het publiek op de Canadese Open. Swiatek slaagde erin terug te vechten en de tweede set met 7-6 (7-4) te winnen, wat een spannende derde en beslissende set in Montreal opleverde. Uiteindelijk trok Pegula toch nog aan het langste eind door set drie met 6-4 te winnen.

Tennisfans op de sociale media hadden het echter maar over één ding: Cotton Eye Joe! Een fan schreef: "Dit moet wel een van de tien vreemdste dingen zijn die ooit tijdens een tenniswedstrijd zijn gebeurd." Een ander voegde toe: "Dit moment krijgt niet de erkenning die het verdient. Grappigste tennis-moment in jaren." Ten slotte zei iemand: "De scheidsrechter doet echt haar best om niet te lachen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties