Gratis geld rapen met een stunt uit de Kempen? Dat doe je zo! Sport
Gratis geld rapen met een stunt uit de Kempen? Dat doe je zo!
Sport

Gratis geld rapen met een stunt uit de Kempen? Dat doe je zo!

Onder kersvers trainer Hein Vanhaezebrouck lijken de Buffalo’s een vlot seizoen te zullen draaien. Met zeven op negen hebben ze hun competitiestart alvast niet gemist. Play Off-1 is de doelstelling, maar ook Zulte Waregem hoopt een plaatsje bij de eerste zes te veroveren. Vanavond komt het er vooral op aan geen steek te laten vallen zo vroeg in het seizoen.
Wist je trouwens dat de troepen van Franky Dury op verplaatsing steevast sterk voor de dag komen? En laat juist dit ons mogelijk geld opleveren. Via BesteOdds.be kan je immers tijdelijk een account aanmaken en €100 wedbonus krijgen. Zet (een deel van) die gratis bonus in op Zulte Waregem, want dan krijg je tot 4,50 keer je inzet terug. Verliest Zulte Waregem? Geen probleem, dan kan je voor je eerste weddenschap je geld terugkrijgen.

KVC Westerlo – RSC Anderlecht
In deze wedstrijd lijkt de winnaar op voorhand al bekend. Al zullen de Kemphanen hun huid ongetwijfeld duur verkopen. Met zeven op negen maakten de troepen van Dennis Van Wijk een meer dan behoorlijke seizoensstart en mogelijk breien ze daar vanavond een stunt aan tegen de landskampioen van vorig jaar.
Voor paars-wit is aanwinst Steven Defour nog niet speelgerechtigd. Trainer Besnik Hasi rekent echter op drie punten op verplaatsing. Een stunt van Westerlo blijkt volgens de bookmakers even waarschijnlijk als een overwinning van Zulte Waregem op AA Gent. Met een overwinning van de landskampioen kan je 1,80 keer je inzet terugverdienen. Althans via BesteOdds.be. Neem zeker eens een kijkje!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties