Gratis geld verdienen vanavond? Dit zijn onze tips voor de Jupiler Pro League! Sport
Gratis geld verdienen vanavond? Dit zijn onze tips voor de Jupiler Pro League!
Sport

Gratis geld verdienen vanavond? Dit zijn onze tips voor de Jupiler Pro League!

Na een weekje onderbreking wordt er vanavond opnieuw gevoetbald op de velden in de Belgische eerste klasse. Wat kan hekkensluiter Lierse tegen leider RSC Anderlecht? Blijft Westerlo ongeslagen? Wij geven je enkele tips om geld te verdienen met de wedstrijden van vanavond!


Lierse – RSC Anderlecht

Met de nieuwe trainer Slavisa Stojanovic zette hekkensluiter Lierse SK een nieuw elan in. Al wordt het geen dankbaar debuut voor de kersverse trainer. Leider RSC Anderlecht komt immers over de vloer. Al moet de landskampioen dinsdag aan de slag in de Champions League, waardoor enkele basisspelers misschien rust krijgen.

Wat blijkt nu? Een stunt van de Pallieters staat onwaarschijnlijk hoog genoteerd. Je krijgt via BesteOdds.be immers tot zeven keer je inzet terug. Een logische overwinning van RSC Anderlecht levert je 1,45 keer je inzet op. Ook niet mis, toch?

Zulte Waregem – Waasland-Beveren

Een moeilijk scorend Waasland-Beveren krijgt het niet gemakkelijk tegen de West-Vlamingen vanavond. Weinig ploegen vertrekken immers met punten naar huis uit het Regenboogstadion. Nochtans kunnen de bezoekers de punten wel al gebruiken in de degradatiestrijd.

Wij verwachten geen verrassingen vanavond in Zulte Waregem. En dan win je simpelweg 1,55 keer je inzet terug via BesteOdds.be. Een stunt van de Oost-Vlamingen levert je 5,75 keer je inzet op. Niet aarzelen!

KV Mechelen – KVC Westerlo

Maar dé wedstrijd waarmee geld valt te verdienen vanavond vindt achter de Kazerne in Mechelen plaats. De promovendus verkeert immers in een winning mood en verloor nog geen enkele wedstrijd dit seizoen! Al kan KV Mechelen rekenen op een ijzersterke thuisreputatie.

Blijft KVC Westerlo volgens jou ongeslagen? Zet dan je gratis aanmeldingsbonus van BesteOdds.be in op de bezoekers. Je krijgt immers 3,85 keer je inzet terug. Dat is heel wat beter dan de 1,95 keer je inzet die je krijgt voor een overwinning voor de thuisploeg.

Cercle Brugge – Charleroi

Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn vanavond in het Jan Breydelstadion. En dat wil zeggen dat je niets fout kan doen, met beide ploegen valt immers geld te verdienen. Charleroi mag niet onderschat worden, maar Cercle Brugge is er ongetwijfeld klaar voor. Beide ploegen kunnen de punten gebruiken om hogerop te geraken in het klassement.

Een overwinning voor de thuisploeg? Dan krijg je 2,75 keer je inzet terug. Althans via BesteOdds.be. Voor een overwinning van de bezoekers krijg je 2,50 keer je inzet terug. Weinig verschil tussen beide partijen.

Standard Luik – KV Oostende

Een half uur later dan de andere ploegen gaat de bal op Sclessin aan het rollen. En opgelet! Want een overwinning van de thuisploeg is niet zo logisch als het lijkt. De kustploeg toonde immers al dit seizoen van iedereen te kunnen winnen. Ze spelen enthousiast en hebben voldoende kwaliteit in huis om het verschil te maken. Intussen begon Standard eerder teleurstellend aan het seizoen.

Een stunt van KV Oostende levert je via BesteOdds.be 6 (!) keer je inzet op. Waarom niet je gratis aanmeldingsbonus gebruiken om geld te verdienen? Of speel je liever wat meer veilig en geloof je in een overwinning van de Rouches? Dan krijg je 1,55 keer je inzet terug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties