The Great Old heeft zijn licentie beet Sport
The Great Old heeft zijn licentie beet
Sport

The Great Old heeft zijn licentie beet

Traditiegetrouw is het rond deze periode van het jaar sidderen en beven ter hoogte van de Bosuil. Ook dit jaar was het niet anders, maar zonet raakte bekend dat de felbegeerde licentie toch rond is geraakt.
Thrillers van dit kaliber zijn niet goed voor de supportersharten. Antwerp kreeg eerst een 'njet' van de licentiecommissie, maar haalde na een beroepsprocedure voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) toch zijn gelijk. De club kan volgend seizoen in tweede klasse aantreden.

Voor de rood-witte ploeg is het misschien de start van een mooi verhaal en het einde van een tijdperk vol miserie. Vorig seizoen werd er behoorlijk ingekocht en leek de rood-witte trein vertrokken, maar in plaats van een Thalys bleek het eerder een boemeltrein. Het gevolg: een kleurloos seizoen en onvrede bij de supporters. Bovendien dook ook Patrick Decuyper op, die met een ambitieus project Antwerp wil verder helpen. Positief, ware het niet dat de oude schuldeisers Eddy Wauters en de familie Mintjens hier niet zomaar in mee wilden stappen.

Met het behalen van de licentie kunnen die twijfels eindelijk van tafel worden geveegd. De oudste club van het land heeft nood aan een goed project en Decuyper zette al ettelijke miljoenen op het spel om alles in orde te krijgen. Wie weet kan de Antwerp-aanhang eindelijk een keer naar omhoog beginnen kijken... Wordt ongetwijfeld vervolgd! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties