Haal nu het gesigneerde wedstrijdshirt van Hazard en Courtois in huis! Sport
Haal nu het gesigneerde wedstrijdshirt van Hazard en Courtois in huis!
Sport

Haal nu het gesigneerde wedstrijdshirt van Hazard en Courtois in huis!

Goed zot, daar zijn we hier van overtuigd. Onze collega's van Ché schaarden zich namelijk achter een liefdadigheidsactie met grote gevolgen. Op de luttele zeven dagen zullen acht renners de afstand Milaan-Hoogstraten overbruggen, los over de Alpen heen. Onder hen twee Ché-redacteurs met een conditiepeil waarvan enkel Stephen Hawking zou dromen. De opbrengst van het project gaat naar een goed doel, namelijk het begeleidingscentrum Sint-Elisabeth in Peer.

Om extra inkomsten voor het project te verkrijgen, hebben een aantal bekende sporters en artiesten hun steun toegezegd. Eden Hazard, Thibaut Courtois, Thomas Buffel, Laszlo Köteles, Tom Meeusen, ... Het zijn maar enkele van de namen die hun wedstrijdtruitjes gewillig signeerden en afgaven zodat ze geveild kunnen worden. Zelfs Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zetten hun handtekening om het goede doel een mooi bedrag te kunnen schenken.

Wie geïnteresseerd is in zo'n truitje dat misschien nog veel meer waard gaat worden, kan HIER terecht. Laat de eurootjes rollen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties