Heetgebakerde hooligans breken stadion Standard af (fotogalerij) Sport
Heetgebakerde hooligans breken stadion Standard af (fotogalerij)
Sport

Heetgebakerde hooligans breken stadion Standard af (fotogalerij)

Luik deed vrijdagavond zijn bijnaam 'De Vurige Stede' alle eer aan, al had dat meer te maken met het ingeweken supporterslegioen van een andere voetbalclub.
De Rouches mochten aan het werk tegen die andere Waalse ploeg, Charleroi. En dat deden ze met verve: tegen de rust stond het al 5-0 in het voordeel van Standard. De Carolo-supporters waren niet gediend van al dat voetbalgeweld, dus dienden ze de rest van het stadion van antwoord zoals enkel neanderthalers uit de hoek kunnen komen: ze begonnen het stadion af te breken. Scheidsrechter Gumienny moest de match tijdelijk stilleggen terwijl Yannick Ferrera, trainer van Charleroi, een poging deed om de gemoederen te bedaren. Tevergeefs, want de zitjes vlogen al snel door de lucht en de rookpluimen zorgden er voor dat de zichtbaarheid op het veld een dieptepunt nam. Toch kon de match uitgespeeld worden. De Carolo's mochten met 6-1 en een pak voor de broek terug naar huis om zich te bezinnen over deze match. Bij de voetbalcel kloppen ze momenteel overuren om de herrieschoppers te identificeren. (KA)

Het matchverslag vind je bij onze collega's van nr10.be via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties