Heineken pakt uit met een héérlijk stukje reclame (video) Sport
Heineken pakt uit met een héérlijk stukje reclame (video)
Sport

Heineken pakt uit met een héérlijk stukje reclame (video)

Het kwam met een opvallend reclamefilmpje. Simone is een fanatieke fan van AS Roma. Hij kijkt de wedstrijden altijd bij zijn vrienden thuis. Een traditie. Plots krijgt hij een VIP-ticket. Hij trekt naar het stadion voor AS Roma-Real Madrid en laat zijn vrienden voor één keer in de steek.

Plots verschijnen ze op het grote scherm in het stadion en vertellen ze: “Simone, wat doe je? Kom naar hier, hier is je plaats. Er staat een helikopter op je te wachten en die zal je naar ons brengen.” De fans in het stadion juichen wanneer Simone daadwerkelijk zijn VIP-zitje verlaat. Hij wordt door een Heineken-dame naar buiten begeleid, maar zij brengt hem naar een aparte VIP-box waar zijn vrienden zitten. Ze hebben een waanzinnig goed zicht op het veld en kunnen zo toch nog de match samen volgen. De boodschap? Je mag je vrienden nooit in de steek laten op een avond dat er een Champions League-match is. Heineken is een grote partner van de UEFA. (CR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties