Het leven van een tennisbabe is niet altijd even makkelijk (video) Sport
Het leven van een tennisbabe is niet altijd even makkelijk (video)
Sport

Het leven van een tennisbabe is niet altijd even makkelijk (video)

Dat bewijst de Deense Caroline Woziacki nog maar eens.


Deense? Wozniacki klinkt toch niet Deens? Neen, want de blondine heeft Poolse roots. Hoe dan ook: Caroline tennist bijlange niet slecht. Op 11 oktober 2010 schopte ze het tot de eerste plaats van de wereldranglijst, als eerste Deense ooit op die plaats. In februari 2011 werd ze voor een weekje van die plaats gestoten door onze eigenste Kim Clijsters. Voor een weekje, want daarna was het weer Caroline's beurt tot ze januari 2012 werd afgelost door Viktoryja Azankera.

Nu speelde Caroline in de US Open tegen Aliasksandra Sasnovich. Toen ze de bal wilde terugspelen, had ze iets voor waarvan Clouseau zou zeggen: “Er was iets met haar haren, 't is moeilijk te verklaren”.

Caroline zelf, die weet maar al te goed wat er met haar haren is: “I need a haircut”, zo twitterde ze. De bloedmooie blondine haar lange paardenstaart was namelijk even verstrikt geraakt in haar tennisracket, waardoor ze serieus naast de bal sloeg. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties