Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: er is nu zowaar een Stratego-versie van Assassin’s Creed Sport
Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: er is nu zowaar een Stratego-versie van Assassin’s Creed
Sport

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: er is nu zowaar een Stratego-versie van Assassin’s Creed

Liefhebbers van bordspellen kennen ongetwijfeld wel het geweldige Stratego. Eén van de populairste klassiekers onder de gezelschapsspellen. Onlangs kwam er zowaar een gloednieuwe versie uit van Stratego die vooral bij gamers en Assassin's Creed-fans sterk in de smaak zal vallen.

Spelletjesfabrikant Jumbo bracht dit jaar namelijk een vernieuwde kijk op de bekende klassieker. Maak kennis met 'Stratego Assassin’s Creed'. In deze versie kruip je ofwel in de huid van de legendarische Assassijnen of in deze van hun aartsvijanden, de Tempeliers. De ultieme doelstelling in de originele Stratego is de vlag van je vijand te vangen. In deze versie draait alles om het veroveren van de Appel.

Drie keer spelplezier in 1 Stratego

Het doel van het Assassin's Creed Stratego is dus simpel: verover de Appel uit het Paradijs van je tegenstander. In tegenstelling tot de klassieke versie heb je hier maar liefst drie verschillende varianten die je kan spelen, namelijk Classic, Special en Duel.

Bij de klassieke variant, zijn de spelregels hetzelfde als bij Stratego Original. Als het jouw beurt is, kies je of je aanvalt of je een pion verplaatst. Jij wint het spel als je de Appel hebt veroverd of als je tegenspeler geen stukken meer kan verplaatsen of niet meer kan aanvallen.

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: er is nu zowaar een Stratego-versie van Assassin’s Creed

Ga je liever voor de volledige Stratego Assassin’s Creed-ervaring? Dan heb je de 'Special'-variant. Hierbij worden de krachten uit het Paradijs in het spel gebracht wat weer een heel andere, strategische dimensie geeft aan het bordspel.

Als laatste heb je de variant 'Duel'. Dit is de vereenvoudigde versie van Stratego Classic aangezien je maar met 10 stukken speelt. Ideaal voor wanneer je eens wat minder tijd hebt, maar toch nog zin hebt in een snel potje.

Stratego Assassin's Creed is nu al te koop

Een fervent gamer, Assassin's Creed-fan of gewoon een liefhebber van bordspellen? Dan is de Stratego-versie van Assassin's Creed ongetwijfeld een spel dat je in huis wil halen. Het ideale, originele pakje voor onder de kerstboom (of gewoon voor jezelf).

Meer info en Stratego Assassin's Creed kan je hier kopen

https://youtu.be/MdZ1XdsZaVc

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties