Hoe zot zijn mensen van darts? Price gooit twee 9-darters in de Premier League en het publiek ontploft Sport
Hoe zot zijn mensen van darts? Price gooit twee 9-darters in de Premier League en het publiek ontploft
Sport

Hoe zot zijn mensen van darts? Price gooit twee 9-darters in de Premier League en het publiek ontploft

Gerwyn Price is één van de sensaties uit de dartswereld en dat toonde hij gisteren ook tijdens de derde speeldag van de Premier League. De Welshman mag dan niet de populairste darter in het circuit zijn, maar gisteren was hij toch voor iedereen in het publiek een held.

Zo begon hij de avond al schitterend door de Nederlander Van Gerwen eruit te gooien met onder andere een prachtige 9-darter (van 501 tot 0 uitgooien met amper 9 darts). In de finale deed hij dat kunstje nog eens over tegen James Wade met een tweede 9-darter. Ongezien en hij schrijft daar zelfs geschiedenis mee blijkbaar.

Het publiek wist dat ook maar al te goed en ging in de finale compleet uit hun dak bij zijn historische worp zoals je in onderstaande video kan zien. Moest je nog twijfelen of darts geen boeiende sport kan zijn, dit filmpje geeft je gegarandeerd kippenvel. Een schitterende avond dus voor de Welshman die ook nog een bonus van 12.000 euro op zijn rekening kreeg na een avondje darten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties