Hollander knalt hem erin vanaf de middenlijn (video) Sport
Hollander knalt hem erin vanaf de middenlijn (video)
Sport

Hollander knalt hem erin vanaf de middenlijn (video)

Het pijnlijkste moment voor een keeper? Als de bal erin getrapt wordt vanaf de speelhelft van de tegenstander. Jup, overkwam een Australische doelman afgelopen weekend...
Geen idee of u voor gisteren al van Orlando Engelaar gehoord had, maar sinds gisteren gaat ie de wereld rond als de man die de goalie van de tegenstander verschalkte vanaf de eigen speelhelft. De 34-jarige Nederlander deed dat met zijn Australische ploeg Melbourne Heart tegen Central Coast Mariners. In de 33ste minuut kreeg ie de bal van een ploegmaat en kon ie perfect counteren, maar in plaats daarvan ramde ie de bal gelijk naar een ander sterrenstelsel.

Zo leek het althans, maar de bal vloog proper het doel van Liam Reddy in. Ploegmaten en supporters door het dolle heen! Enkel spijtig dat de wedstrijd voor Engelaar & co eindigde in mineur, want Central Coast Mariners kon nog tweemaal tegenscoren. Daardoor worden de play-offs voor Melbourne Heart wel heel twijfelachtig.

Engelaars pareltje was overigens een geslaagdere kopie van Rooneys 55-meter knal tegen West Ham United. Hoewel de keeper daar wel heel ver weg was… (KDN)

Ook Wayne Rooney deed het afgelopen weekend vanaf de middenlijn:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties