Hoofdsponsor Rode Duivels biedt oplossing voor seks in tribunes Sport
Hoofdsponsor Rode Duivels biedt oplossing voor seks in tribunes
Sport

Hoofdsponsor Rode Duivels biedt oplossing voor seks in tribunes

Tegenwoordig is openbare seks niet meer uit het nieuws te krijgen. Na de torenpoepende burgemeester (maar het was tenminste een eerlijke, in tegenstelling tot), het koppeltje dat het op een balkon deed en de voetballiefhebbers was er dit weekend een koppeltje dat het vrij en vrolijk op de tribunes van een vol stadion deed. Mag niet, want dat is openbare zedenschennis. Gelukkig is er nu Ergo, één van de hoofdsponsors van de Rode Duivels. Zij bedachten dé oplossing, die vanavond kan uitgetest worden!
Ergo voorzag namelijk een aantal duo-shirts, waarin twee mensen passen. Lastig wanneer één van de twee naar het toilet wil, maar de ideale oplossing voor hitsige koppels die hun lusten niet meer weten te bedwingen. Vanavond delen ze er tweeduizend uit, dus zou dit wel eens de vruchtbaarste match ooit van de Rode Duivels kunnen worden, wat mogelijk een nieuw wereldrecord 'groepsseks' zou betekenen.

O ja, er gaat gevoetbald worden ook. Onze nationale elf kijken vanavond de wereldvoetballers uit Kazachstan in de ogen… Niet ongevaarlijk, want de Kazachen staan bekend voor hun gevaarlijke penetraties en heftige mandekkers. Kazachen die spontaan een Ergo-T-shirt willen delen zouden we dus maar beleefd afwimpelen… (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties